Blandet

Tanker - er ting som fiser rundt i ens hoved, ofte forvirrer det mere end gør godt.
Jeg er typen som prøver at forudtænke alt, prøve at have styr på det hele, og det er selv om jeg udemærket godt ved, at det nok slet ikke kan lade sig gøre, når alt kommer til alt.

Jeg har det med at skrive rigtig mange af mine tanker ned, hvis det da lykkes mig at få dem over på skrift, så andre kan forstå eller måske sætte sig lidt ind i hvorledes jeg tænker og er.

Det er slet ikke tænkteligt at du, når du læser disse sider - vil kunne forstå hvorfor eller hvordan jeg enten tænker eller har kunne tænke sådan - jeg siger heller ikke at jeg kan forklare det, for det er ikke sikkert jeg kan det. Men det eneste jeg kan sige til al dette, er at det er den måde jeg nu engang er eller har været.

Heldigvis så forholder det sig sådan, at næsten alle lærer med tiden og alderen - det håber jeg også at jeg har gjort.

Det er lidt som filmen "I am Sam" - en film med Sean Penn og Michelle Phieffer, der handler om en rataderet far som kæmper om retten til at beholde sin 8-årige datter - og hans største våben i den kamp, er kærligheden mellem far og datter.
En rørende historie som ender lykkeligt, men selv nu hvor det er et stykke tid siden jeg har set den, så rører handlingen mig helt ind til hjertet, da jeg mener at alle som kæmper for kærlighed, skal have en fair chance for vinde den sag. Kærlighedens sag.
Men med dette, mener jeg at man behøver ikke have hjerne, for at tænke over livet, blot man gør sit bedste og prøver at have hjertet på rette sted - det kan dog være svært ind i mellem.

Rigtig god fornøjelse.