Kazzie er personen som min anden halvdel ønsker at være ind i mellem, når jeg føler trang til det.

Navnet er dannet på baggrund af en hel del forskellige ideer og sammenhæng, der endte ud med at blive til dette.
Mit første chatnavn (nick), hvor jeg samtidig udgav mig for at være "pige" var Henriette, men da det lå for tæt på mit døbenavn, begyndte jeg at lede efter andre nicks
Jeg tog så navnet Jazzy, da det var mærket på en computer jeg havde, men jeg synes ikke lige at der var så meget femininitet over det, så det ændrede jeg til Jazzie - ie blev noget af det som mere eller mindre gik igen i næsten alle mine kommende nicks.
Jeg har brugt nicks som Annie, Lonnie, Cassie, men så har jeg også i en periode brugt andre nicks, så som Ann og Satin - på et tidspunkt, hvor jeg var uden fantasi, valgte jeg Initiatalerne fra mit navn og tilføjede "stakken" som stod for stakken af de firmaer, jeg havde på det tidspunkt.
Endelig blev jeg enig med mig selv og syntes om navnet Cassie, men da der allerede var flere andre, som brugte det nick, valgte jeg at ændre lidt på stavemåden, således at udtalen stadig var næsten den samme.
C ændrede jeg til et K og ss ændrede jeg til zz - således blev det nick, som jeg nu har brugt i flere år, skabt til Kazzie.

Jeg har siden jeg fandt navnet, gjort hvad jeg kunne for at beskytte det, både ved at købe domænet kazzie.dk men også ved at lave profiler i mange forskellige kontaktsites - Jeg har sågar købt navnet som mellemnavn.