Behov:

Hvad har man af behov i sit liv, tjaa det er lidt svært at svare på, men alligevel vil jeg da prøve at ridse det op her.

En kær veninde sagde til mig, at kærester blev vi aldrig, for hun kunne ikke dække mine behov, nu var det ikke så meget det, om vi skulle være kærester, men mere det at hun mente at hun ikke kunne dække mine behov - og det var uden at kende mig nærmere, som gjorde at jeg satte mig ned og prøvede at tænke lidt over dette emne.

Mine behov er vel lidt som alle andres, jeg har et almindelig videnbehov til hverdagen og et seksuelt behov til fritiden, samt et behov for alsidighed i mit liv.

I hverdagen skal både min viden og interesse i at lære mere om livet dækkes ind - det får jeg gjort, både ved at passe mit arbejde, ved at snakke med masse mennesker om alt og ingenting. Men samtidig så har jeg også et behov i det private liv - et behov for at være mig selv, både som almindeligt menneske, men også et behov for at kunne klæde mig om i kjole og nederdel, når nu lige lysten melder sig - samtidig så ønsker jeg også i det behov, at have en kæreste, som kan finde på at være impulsiv og hive mig ind til gardaroben og lige klæde mig om, uden at der behøver ligge mere i det, end selve omklædningen - men det er ikke et behov som jeg har lige nu, for jeg har ikke en kæreste, så derfor er det kun et ønske, som melder sig ind i mine behov, når det er aktuelt.

Mit behov for alsidighed i mit liv, det dækker både interesssen for hvad der sker i hverdagen og det seksuelle, for jeg ønsker helst ikke at noget skal være ensformigt og gentage sig selv, for så bliver jeg træt af det og søger nye interesser og "græsgange" - en ting som helst ikke skal ske i et forhold, så den rette partner skal, som jeg have en videnbegærlighed efter nytænkning og stor interesse i selve livet, både som person i hverdagen, men også som person i sexlivet.

Mit behov i sexlivet, det er straks værre at beskrive, for hvad er mit behov der - tja, jeg ved det ikke, men jeg har da en ide om det.
I det seksuelle, er jeg det som kaldes for "Switch" og er til rigtig meget forskellig leg inden for BDSM - jeg kan være både dominerende og den ydmyge, men jeg er da også til "vanilla-sex". Hvis det hele så kan krydres lidt med mit behov i at klæde mig om, så kan det slet ikke være bedre.
Jeg er lige så "almindelig" som andre mennesker, men samtidig lige så forskellig fra andre mennesker, for jeg kan da sagtens nyde 1,2,3 ... 10 timer i sengen, hvor vi blot ligger og nuser og kæler, samt dyrker almindelig sex, uden noget som helst andet, det behov har jeg bestemt også ind i mellem.
Som "Dom" kan jeg sagtens forestille mig noget i stil af, at jeg "tvinger" mit partner til at tilfredsstille mig på en masse måder, men oven i det, så kunne jeg eks. godt forestille mig, at jeg måske ville forlange at blive klædt på som en "Domina", alt efter hvad rolle der lige var tale om. For en rolle som Hersker, kræver jo ikke den feminine påklædning, nok nærmere tværtimod - eller måske den nøgne udstråling kan udgøre lige den rolle.
I den ydmyge rolle, finder jeg stor tilfredsstillelse ved at kunne glæde og tilfredsstille min partner - har på et tidspunkt haft en partner som virkelig forstod at kræve tilfredsstillelsen fra mig - i hele 7 timer, uden at hun tillod at jeg fik noget ud af det - det skal så også lige nævnes, at det gjorde jeg, nemlig den psykiske tilfredsstillelse ved at have glædet min partner med alt hvad hun havde krævet. Det behov var jeg på det tidspunkt slet ikke klar over, fandtes - men det lærte hun mig.
Så hvilke behov jeg har i det seksuelle, det ved jeg ikke lige - da det helt kommer an på, hvilken partner jeg har, og hvad "modstand" hun giver mig.
Jeg har bestemt et behov for at udleve en masse fantasier og det er nok i forbindelse med BDSM sexlivet, men hvordan og hvorledes, samt hvornår det skal gøres - det ved jeg intet om, og det er noget som jeg vil snakke med min partner om, når det bliver aktuelt, eller også vil mit partner og jeg blot lade det flyde ind over os.

En ting jeg ved om det seksuelle, er at alle mennesker har et behov for nærhed, tryghed og samvær, det er på den måde, at man får tilfredsstillet sit behov for at være til og blive bekræftiget.

Det interessante i alt dette, er at ens behov varrierer alt afhængig af hvem man er sammen med, og hvad ønsker og tanker der flyder mellem parterne - nogle har ønsker som tosomhed, andre om tresomhed osv ... kun meget få ønsker ensomheden.
Med i behovene omkring tosomhed og tresomhed - altså behovet om at være sammen med andre, kommmer behovene om at prøve forskellige seksuelle ting og sager, alt det har noget at gøre med hvorledes personerne "svinger" sammen og hvilke fantasier de finder ud af at udleve sammen. Men det er ikke noget nogen kan fortælle i forvejen. Så derfor tror jeg heller ikke, at nogen kan komme og sige, at de ikke kan dække mine behov.