Musik Cafeen:

Efter at jeg længe har gået med tanker om, at der skulle ske noget nyt og anderledes i Faxe, hvor jeg nu har boet en hel del år.
Tænkte jeg på om man ikke kunne lave en musik cafe, hvilket jeg også fik prøvet lidt igennem med hjælp fra lokalradioen.

Jeg fandt også ud af, at det kunne godt være en mulighed, hvis jeg ellers blot fik gjort noget mere ved det og på den måde måske også fandt nogle som havde de forbindelser jeg manglede til musikere. Men hvordan jeg lige kom videre, det havde jeg ikke lige en løsning på.

Så en dag kontaktede en af mine venner mig (Henrik N. Nielsen, Ejer af Hylleholt El-service), da han kendte til min store interesse i musikken og havde hørt om mine mange skøre ideer osv ...
Han og en af hans venner (Hans Brewaeys, leder af Danhostel Faxe) havde været i Portalen i Hundige og set hvordan Portalen lavede en musik cafe en gang om måneden for amatører - og det kunne de godt tænke sig - så for at få lidt mediedækning, samt nogle gode ideer, så tænkte Henrik, at jeg kunne være den rette at få med ind i det projekt.

Det resulterede så i et møde, hvor vi snakkede om hvad vi kunne gøre, og hvordan, samt hvor ... og videre i den stil - vi prøvede at tage forbehold for alle problemer som måtte komme - og det tror jeg næsten lykkes os - det eneste vi ikke var forberet på, var hvor stor en succes det ville blive, samt at vi med tiden ville få pladsproblemer.

Vi afholdte den første musikcafe i marts måned 2012 og med ca 40 puplikummer anså vi det som en succes - vi var dog spændte på at se hvorledes det ville blive måneden efter - for vi havde bestemt, at vi ville afholde det d. 2. torsdag i hver måned frem til sommerferien, for at se om vores projekt var bæredygtigt - det var det, og mere til.

Men alt dette er en længere historie, som man kan følge på www.faxemusikcafe.dk som er hjemmesiden for vores musik cafe, hvor vi stadigvæk inviterer amatører op på vores scene, hver d. 2. torsdag i måneden.

Jo, jeg har da også selv været oppe og stå der - og nej, det var ikke i mine øjne en succes i den forstand - men hvad der var en succes, var at det var første gang jeg stod på en scene helt alene og optrådte ... var jeg nervøs ? .. JA, hammer nervøs ... Vil jeg gøre det igen ... Til hver en tid - jeg kan jo kun blive bedre jo mere jeg prøver ;)

Jeg bør nok lige nævne, at min opgave i dette projekt, er at holde kontakten med medierne, samt sørge for der bliver taget billeder og videoer af de optrædende - således at man kan se hvad det hele drejer sig om på hjemmesiden - du skulle kigge forbi, sæt du finder en lille stjerne i dig selv, som vil give et nr på vores scene ;)