Musik i livet:

Musikken betyder meget i mit liv, nogle tekster rammer bedre end andre, og andre igen rammer hårdere end nogle 3. slags.
Tryk evt på titlen af sangen, og lyt til sangen som findes på YouTube.com men ved at trykke på titlen, kommer du direkte dertil den enkle sang. Hver sang, hver tekst og tone betyder noget i min sjæl og mit liv - desværre er det ikke alle sange som er at finde på YouTube.com.

Som person realaterer jeg oftes til titlen på melodien, men en gruppe som virkelig har lavet nogle tekster, hvor der er mange ting som gør at man sætter sig tilbage og tænker over hvordan ens liv er eller har været er, Nik & Jay - De kan virkelig noget med nogle af deres tekster.

Den første melodi som de kom frem med, der virkelig fangede, var "En dag tilbage"
Selv om jeg flere gange, har følt at jeg kun havde den ene dag tilbage, som jeg lige levede, har jeg aldrig sat mig ned og tænkt nærmere over, hvad jeg ville gøre, hvis jeg fik den besked, at jeg kun havde "en dag tilbage" at leve i.
Dette er ikke fordi at jeg ikke kender alvoren i livet, men fordi at jeg nok aldrig har forstået hvor værdifuldt at livet er, før jeg stod i den sitiuation, at alt var mig helt ligegyldigt - Ja, jeg taler om selvmord og Ja, jeg føler at jeg er kommet videre - har overlevet og forstået hvor værdifuldt at livet er, uanset hvor meget modgang man har i livet, så kommer man op igen, selv om det kan være hårt at tro på, når man er helt nede i møget.

Dette fortæller Nik & Jay også i melodien "kan du hører hende synge" - den sang beskriver en ung piges hårde barndom og liv, hvor alt var modgang, den fortæller om at hun giver op, men får hjælp i sidste sekundt.
Hjælpen er derude, selv om man ikke lige kan se den, når man er helt nede, hvor det er enormt svært at se lyst på noget som helst, men ønsker man virkelig at leve inderst inde, så vil hjælpen finde en, når man selv har givet op - Så opgiv aldrig håbet, uanset hvor sort det ser ud - Opgiv aldrig håbet !

Håbet er det som gør livet værd at leve, desværre så kan håbet nogen gange være på et meget lille sted og for at det kan blive større, kan man være nødt til at ofre det man holder allermest af.
Det er ofte hårdere og mere smertefuldt at leve, end at forsøge at tage livet - men glæden som kommer bagefter, når man har givet ens mest værdifulde, den er værd at leve for, den er værd at vente på.

For at vende tilbage til Nik & Jay, så har de nogle tekster som virkelig sætter mine tanker i gang - mens jeg var nede, så tolkede jeg dem som at alt var imod mig, da jeg nu er på vej op, tolker jeg dem som en støtte og hjælp for at komme videre i mit liv.
De er med til at give mig håbet på at komme videre, håbet på en bedre tid, håbet på en lykkeligere tid, hvor alt omkring giver mig grund til at leve, leve fordi at verden nu er et skønt sted at være, selv om der kan være nedgangstider ind i mellem, men husk at "oven over alting, skinner moder sol" som Dirch Passer nok så sandt synger.

">Nogle af mine dumheder som jeg har lavet i mit liv, har også fået specielle melodier - som den eneste gang jeg begik noget ulovligt og blev arresteret, fik en dom og siden fortrød mit fejltrin.
Den første melodi jeg hørte den gang, jeg var varetægts-fængslet var, I Surrender med gruppen Rainbow - Jeg husker intet fra resten af melodien dengang, men jeg ved at hver gang at mine tanker i min ungdom har bevæget sig ud i retning af ulovligheder, så har jeg spillet den ene melodi og derved blevet mindet om, hvad prisen er, for at lave en smule dumheder - og den pris er for høj, til at jeg nogensinde har gentaget og vovet mig ud andre ulovligheder.
Ok, jeg bryder loven næsten hver dag, men vi snakker færselloven og med mit job, så vil jeg ikke kunne tjene penge, hvis jeg ikke brød den lidt, eller som jeg altid vælger at sige - jeg bøjer færselsloven til mine fordele. Jeg er nok mig selv nærmest, når alt kommer til alt.