PC Konsultering - eller sagt på dansk - hjælp til sin computer.
Der er mange slags hjælp - men vil man hjælpe sig selv, så er den vigtigste ting - at man lige er helt sikker på at man har brug for hjælp, og ikke bare har lavet en eller anden dummefejl - plejer at sige, at den største fejl er "fejl 40" ...
Det betyder at fejlen sidder 40 cm fra computeren - nemlig brugeren - en computer kan ikke lave fejl, den gør alt hvad den får besked på, den laver nemlig også de fejl den får besked på - kort sagt, den gør som får besked på af brugeren.

Men når det så er sagt - En computer er bestemt ikke bare lige noget man springer ud og begynder at rode med, specielt ikke hvis man ingen forstand har på det - og her er det jeg kommer ind i billedet.

Jeg hjælper hellere end gerne med både køb af computer - således at du ikke køber den dyreste, blot fordi at sælgeren siger at det er godt at være på forkant osv ... Det passer nemlig ikke, for ganske som med biler, så har computeren tabt sin værdi i samme øjeblik du går ud af butikken, så hurtigt er computere forældet i dag.
Af den årsag, så mener jeg at man skal se på, hvad skal man bruge computeren til og så købe efter sit forbrug - ikke efter hvad en sælger tror du også vil bruge den til om 2-3 år - til den tid, er du så meget inde i computerbrug, at du nok har skiftet den ud flere gange.
Så skal du ud og købe computer, så find ud af, hvad du skal bruge den til nu og gå efter det - måske hvad du skal bruge den til i morgen også - men ikke hvad du skal bruge den til om en måned - for så smider du penge ud af vinduet.

Indenfor kompentance, vil jeg mene at min viden er stor - men det kan du jo selv kigge på - og skulle du stå med et problem, jeg ikke lige kan klare, så har jeg nogle samarbejdspartnere som vil kunne hjælpe mig og dig.